fredag den 12. oktober 2018

Dag 8 : Vandring gennem smukke skove over tempel 22 til Yuki ved Stillehavet.

En fin dag uden brok og regn. Overskyet ja, men dejligt at vandre i.

Efter den japanske morgenmad (som ikke ligner en dansk på nogen som helst måde) på minshuku’en tog vi svævebanen op igen til tempel 21. Faktisk en virkelig flot tur op over bjergene med flot, flot udsigt og dybt dybt ned.

Og så gik det ellers nedad gennem de smukkeste og grønneste og vildeste skove man tænke sig. Træerne er sindssygt høje og man kan se at tyfonen fra september har lagt ikke mange, men en del træer ned. De, der er væltet over stierne, er naturligvis allerede fjernet, bortset fra dette.

Men det nok først væltet for et par dage siden ;-)

Efter godt 3 1/2 times vandring nåede vi tempel 22 Byodoji. Det var nok det hidtil kønneste af de besøgte templer og der var meget mere åbent til herlighederne end ved de øvrige templer.


Et rigtig fint lille tempel.

Der er en fin markering af vandreruten, jeg skal senere vende tilbage til skiltningen, men en gang i mellem kan man jo blive i tvivl.


Efter tempel 22 gik det videre over det ene lille bjerg efter det andet indtil vi her ved halv fire- tiden nåede dagen mål. En lille fiskeriby - Yuki - ved Stillehavet, som til fulde levede op til sit navn. Her er udsigten fra vores mikroskopiske værelse på minshuku’en Yuki So.












2 kommentarer:

schaila sagde ...

Solen går sin gang
Vi prøver at holde trit
Og vi kommer frem


(Kærlig hilsen K. og W.)

Jytte sagde ...

Havet lokker os
med en spejlblank sjælero.
Gem dig lille fisk.

Kærlig hilsen
Jytte C