torsdag den 15. september 2011

Calzada de Bejar - 150 km.

Vi er nu kommet fra Extremadura ind i Kastillien og Leon. Vi er langt, langt ude på landet i nogle lave bjerge. Ligenu i 796 meters højde.

Her er vi nået til en lille badeby Banos de Montemayor, hvor de har gjort meget ud af de romerske milepæle, hvilket turde fremgå af billedet.


Ellers en fin dag med passage af en top, men det meste af vandringen kunne foregå i delvis skygge af de mange træer langs stien. Gået 23 km i fortsat kraftig varme. Det skulle efter sigende være den varmeste september i 50 år. Det tror VI på ;-)

1 kommentar:

jmc sagde ...

Kære begge
Jeg bemærkede, at der var festdag den 14.9 i Oliva de Plasencia - fester for Kristus. Måske ikke den største fornøjelse for dig Jesper, men måske noget i oplevede, når I alligvel var der?
Vi sidder nu og venter spændt på de første valgresultater. En historisk aften, hvor vi måske får den første kvinde ved roret. Men jeg er stadig bekymret om hvilken farve der vil pryde Danmark kommende tid. Exit poll her klokken 20 siger dog 90 mandater til rød blok og 85 til blå. Alt tyder på markant fremgang for de radikale, enhedslisten og liberal alliance. Staus quo for soc.dem, og tilbagégang for de øvrige, inkl DF.
Jeg vil forlade jer. De kommende dage indtil og med søndag er jeg i Sønderjylland, og vil savne jeres beretning.