fredag den 9. september 2011

Embalse del Alcantara - 34 km.


Det kan godt være vi startede småt, men godt i går, men dagen idag har været rædselsfuld. Ikke så meget på grund af vandringens længde, men på grund af varmen, som har været helt forfærdelig i dag. Der har været mindst 36 grader på de sidste 5 kilometer af vandringen. De var virkelig hårde kilometre. Vi havde 3 liter vand med, men det var faktisk for lidt til de 23 kilometer.

Nå, men vi overlevede endnu engang, og er blevet lidt klogere på os selv og det at vandre i solen. Problemet er nok, at vi er startet lidt for langt sydpå lidt for tidligt i september. Eller også er vejret - ligesom i Danmark - bare i ulave.




Billedet viser os INDEN vi tog afsted. Kl. 8.30 i Casar de Caseres. Og her ser vi jo godt ud på baggrund af et par bonsai'er, værtsparret på stedet dyrkede. Jeg vil IKKE vise, hvordan vi så ud, da vi nåede frem til Alberguet ved den opdæmmede sø.

Vi har fået - tror og håber vi - eget rum, og vi er blevet gode venner med en hollænder, der vandrede 30 km. i dag! Lige nu giver han Hanne massage på de ømme lår på et andet af spiebordene i den sal jeg sidder og blogger i. Noget pudsigt, men Hanne ser ud til at nyde det.

Location : Calle Iglesia, 36, 10693 Riolobos,
Posted via Blogaway and HTC Desire Z

1 kommentar:

Kitajaur sagde ...

Godt gået i 2. I elsker jo ellers varme.Er der ingen mulighed for at tanke vand undervejs? Kilder og ligende, det plejer der jo at väre på pilgrimsruter. Her er vi ved at klargöre for lukning på söndag og vi ser frem mod ferien - meget tilträngt. Jeg havde en god dag og fik masser af gaver - der jo stod i hundenstegn. Med tanke på nyinvesteringen.
Kram fra os i det kölige Lapland.