lørdag den 10. september 2011

Canaveral - 46 km


Belært af erfaringerne fra den skrækkelige eftermiddag i går, stod vi op kl. 6.30 og var afsted fra Alberget kl. 8. Tidligere er næsten ikke muligt, da det først er nogenlunde lyst halvotte.

Det var igen en fin morgen med dejlig duft af, hvad det nu er der dufter af i naturen i Sydspanien. Vi kom så også til at tænke på, at gårsdagens første 17-18 km jo havde været dejlige. Vi havde set to par af vores elskede hærfugl, og på et tidspunkt troede Hanne jeg så syner, da jeg mente at se silhuetterne af to strudse på en stor mark fyldt med får. Det viste sig lidt senere, da de lettede, at det var to enorme gribbe, der havde siddet og luret. Flot var det, men vi blev enige om ikke at falde om i heden ;-)

Vi nåede frem til Canaveral lidt over 11, og var indlogeret og havde badet sveden væk inden klokken var 12! Dejligt, men viser også det store dilemma, vi er i på denne tur.

På grund af varmen kan vi ikke gå mere end godt 5 timer om dagen svarende til ca. 20 km. Men det betyder så, at vi har meget lange ophold på steder, der måske ikke alle er lige interessante. Eksempelvis er Canaveral, hvor jeg er fotograferet foran den aflåste kirke, ret hurtigt klaret af. Der ikke så meget spændende at se på - slet ikke i 31 graders varme.

På de tidligere Caminovandringer kunne vi ind imellem tage en "dobbelt" vandring, men det er totalt umuligt i denne hede.

Vi fik en kraftig advarsel i går. Ikke bare pga vores egne lidelser, men en mand - basker på vores alder - faldt om pga heden godt halvanden km før alberget. Han havde en ven med, der havde tilkaldt hjælp, men det så ikke godt ud. Solstik kan være livstruende! Vi ved ikke, hvad der videre er sket med manden, men vi tænker da meget på ham. Vi havde snakket med ham tidlige på vandringen.

Nå, men alt i alt har vi gået 46 km på 3 dage. Måske ikke så meget, men vi er da ved at komme i form ;-)



Location : Calle Iglesia, 36, 10693 Riolobos,
Posted via Blogaway and HTC Desire Z

1 kommentar:

Sakurako sagde ...

gribbe og folk der falder om - ja solen sætter sine spor - gad vide om det nu er guds mening at fortælle folk at de er dødelige og at de skal være ydmyge på denne vandring. Det ser da lidt sådan ud.

Men tørskoede er I da. Her er der konstant små byger, som vælter en af pinden - og så er der cykelVM og valg -håber I har brevstemmet.