torsdag den 8. september 2011

Casar de Caseres - 11 km.

En kort vandring, men den første! Den gik fra Caseres til Casar de Caseres. Her har vi fundet et dejligt Casa Rural, hvor vi skal være til i morgen.

Billedet viser Hanne i haven med en eftermiddagsøl.


2 kommentarer:

jmc sagde ...

en test

jmc sagde ...

Kære begge
Så lykkedes det. Tror jeg. Bøvl med adgangskoden.
I går var jeg i Rudersdal, 2 repr fra 12 institutioner forsamlet og drøftelse af dilemmaet manglende tid contra egne høje krav til præstation. En meget oplagt og engageret forsamling. I har tiden, og har høje ambitioner. Jeg kan se, at I starter lidt blidt, for pas på! alle mine analyser peger entydigt på, at jo højere ambitioner desto større risiko for nedslidning. Analyserne er ret interessante, og der er megen guf i dataene når man dukker ned i dem.
Kort tilbageblik på ugen der gik:
Fliser i badeværelset, så nu efter 2½ måned begynder det at lysne! Snart kan vi vende retur fra fristedet, og det er også ved at være noget koldt om morgenen.
Vejret er uforandret, dog er der meldt op til lidt over 20 grader i weekenden, regn skal vi dog ikke savne.
Alt står i valgets tegn - Politiken i dag indeholder næsten ikke andet. Håber I har fået stemt,en fortsat blå periode er næsten ikke til at holde ud. Der er fortsat meget tæt løb, rød dog fortsat lidt i førertrøjen. Alt tyder på, at det er de små partier der vil få den store fremgang.
Danmark vandt 2-0 over Norgen i fodbold. Da kampen blev spillet (vist på TV2) havde SF deres præsentationsrunde på DR1 - en katastrofe! så godt for SF, at de fleste danskere var på TV2.
SF vil halvere støttet til Operaen - Enhedslisten trumfer over: helt væk med støtten
Joakim M. Olsen fra Liberablende Alliance har udmeldt støtte til flerkoneri - Et stød der vil noget.
PET har været i tæt samarbejde med Gaddafi - men ellers intet nyt væsentligt nyt fra Libyen.
Caroline er i semi-finale i USA-open. National jubel!
Sejler-familien er frikøbt. Piraterne blev 16 mio kr rigere.
Roskilde står i VM tegn - hele arrangementet er lige her omkring - vejene er stort set spærret fra Boserup til Holbækvej - man må sno sig og vælge omveje for at komme igennem.
Hvad mere? meget mere - følger senere.
Kh
Jørgen