mandag den 21. september 2015

En dag i Saintes Maries de la Mer

På én gang en smuk og sød by og et turist helvede. Der er mange turister i byen, men formentlig kun en brøkdel af, hvad der er i den "rigtige" højsæson.

Jeg tror heller aldrig vi har set så mange restauranter i samme lille område. Men byen er faktisk også rigtig sød med pæne lave enkle huse med røde tegltage.

Og så er her en fantastisk lang stor stor strand, der strækker sig 30 km mod øst og jeg ved ikke hvor langt mod vest. Vi gik vel nok en 4-5 km mod øst, og jeg var lige ved at tage en dukkert i Middelhavet, men vi havde jo ikke håndklæde med. Badebukser var det lige meget med, da der er mindst 10 km naturist strand.

Ellers har vi nydt at slappe af på vores søde hotel Mediteranee inden vi i morgen skal ud på vores næstsidste vandretur i denne omgang.

Hanne har taget det - synes jeg - nydelige billede.

2 kommentarer:

schaila sagde ...

Moment, das ist doch allerhand,
so ohne Handtuch dort am Strand !
Denn nach dem Baden ist es wichtig,
dass man sich trocknet, aber richtig.
Was nun doch sehr sympathisch ist:
Der Strand ist eine "Plage nudiste"
Der Himmel segne die Franzosen,
die gehen baden ohne Hosen.
Von ihnen kann man lernen nur,
die Leute haben noch Kultur !

Kitajaur sagde ...

Skönt billed bpde af dig, hus og blomster. Godt at i igen har fået godt vandre vejr, så pyt med turisterne. Syntes nu du skulle se og få en dukket i havet, du kunne jo ha löbet dig tör. Nyd jeressidte vandring. Bjarne er ved at pakke for afgang i morgen. Jeg er igang med en gang boller i karry efter önske fra herren. Kram fra nord.