onsdag den 9. september 2015

Langogne til La Bastide-Puylaurent i alt 67 km

Kharma hammeren har slået til i dag!

Det har været en rigtig flot dag med sol lige fra i morges til aften, men vi er jo i mere end 1000 meters højde, så her er også  - for at sige det lige ud - skidekoldt om natten og om morgenen. Noget vi faktisk havde glemt.

Nå, men det er jo tredje dag vi vandrer, og vores træning hjemmefra har været under lavmålet, så selvom vejret var fint, så betød det, at vi fra starten var hårdt ramt af ømme fødder og ben. Ikke mindst mit højre baglår har været som en byld at gå på/med.

Tredjedagen er den værste siges det, så vi håber på en mildere vandring i morgen.

Turen i dag var ifølge bøgerne på 23,5 km, men vi nåede da op på 26 km i følge min gps på telefonen. De sidste km var rigtig, rigtig sure.

Folk her er utrolig søde og hjælpsomme ikke mindst på dagens noget primitive hotel. Vi har lige fået en dejlig middag med suppe, coq aux vin, ost og dessert. Men her er lydt så man tror det er løgn, og mærkeligt nok har vi brusekabine og håndvask på værelset, men dele toilet på gangen.

Men vi skal ikke klage, dels fik vi et værelse på trods af alle de øvrige vandrere, dels har Che Guevara boet her i 1962. Ikke på vores værelse 4, men på værelse 7. Hvad han skulle i dette noget ydmyge sted kunne værten ikke sige, men han fortalte, at Che Guevara besøgte et nærliggende kloster. Som skulle være ganske velhavende.......

Dagens billede viser en borg ved Luc fra XII enten tallet eller århundredet. Det er Hanne i forgrunden.

1 kommentar:

schaila sagde ...

"Velsignelse", på tysk "ein Segen"
ist äusserst gut auf weiten Wegen.
Doch mir fällt nun partout nicht ein:
Was kann ein "Kharma hammer" sein?
Und noch was muss ich fragen nur:
Ihr seid auf Che Guevaras Spur!
Weichet nicht ab vom rechten Pfade,
das fände Sankt Jakobus schade.