onsdag den 16. september 2015

Nîmes

Vejrudsigten så ikke for godt ud i morges. Vores vært snakkede om de meget, meget kraftige vindstød, der ventedes at ramme området sammen med en masse regn.

Efter megen snak frem og tilbage - og ingen internet med mere præcise vejrudsigter end TVs - besluttede vi endnu en gang at tage en taxa det næste stykke vej.

Så nu er vi i Nîmes på et ok hotel, men med et elendigt Wi-Fi. Jeg har brokket mig over det, og jeg er blevet lovet en løsning i aften.

Mens der var kraftige vindstød i morges og enorme tunge sorte skyer, så er der nu sol og blå himmel. Det er næppe bare fordi vi har flyttet os 22 km sydpå vejret er blevet bedre. Vejrudsigten var nok lige pessimistisk nok, og det ærgrer os begge at vi ikke besluttede os at vandre videre i dag . Det skal dog siges, at vi var noget lurne over stiernes beskaffenhed efter den megen vand. Mudder er ikke vores livret.

Så nu nyder vi Nîmes og at her er godt vejr.

1 kommentar:

mette sagde ...

Det var godt at høre lidt nyt, jeg var nervøs for at der var kommet regnvand i elektronikken. Vi er helt pænt med herhjemme med regnvejr, i går fik vi en ordentlig vasker med indlagt lyn og torden.
Det var nogen rigtig skønne billeder I havde taget i Vezenobres, sådan er det der ser ud i syd Frankrig i mit hoved.
Må vejret være med jer fremover.
Tillykke med Kasper i morgen han er sikkert en glad dreng lige nu, for FCK vandt
3 - 0 over Randers her til aften.
Kh Mette