onsdag den 17. oktober 2018

Dag 13 : 400 meter op og ned til tempel 27 og tog til Noichi

Dagen blev nærmest en hviledag, bortset fra at vi startede dagen med først 6 km ligeud, så 400 stejle meter op over en distance på godt 3 km til tempel 27 Konomineji. Som var et virkelig smukt og anderledes tempel med rindende vand.


Efter besøget på templet, hvor vi fik vores stempler og smukke skrifttegn, mødte vi for første gang siden Tokushima det svejtsiske par og den tyske pige Steffi og den franske pige Alexis. Det var sjovt og hyggeligt.

Så gik vi de 3 km ned igen til 10 m over havet. Ikke langt fra hvor vi kom ned ligger en station på Gomen-Nahari Line. Her tog vi toget godt 30 km til Kosan, hvor vi overnatter omkring 2 km fra tempel 28. 

Som skrevet tidligere er det ikke fordi vi er bange for at gå eller ikke kan, men vi er lidt bange for ikke at kunne nå rundt på den tid vi har til rådighed, nå vi går mindre end de stipulerede 24 km om dagen. Og vi går mindre! En af grundene er, at det er svært at finde logi omkring hver 24. km. En anden er, at det er hårdt at gå i regn, i fugtig varme og i bjerge ;-)

Jeg fik ikke sluttet gårsdagens indlæg helt af, så her er et foto af vores ryokan i går.


Og her er Hanne foran en af de elskede “vending mashines” med er Poccari Sweat for munden.








3 kommentarer:

schaila sagde ...

En bambusrive
Lænet til havelågen
Der høres syngen


(Kærlig hilsen K. og W.)

Jytte sagde ...

Templets svungne tag
hvile i træets skygge
Hør kildens rislen.


Kærlig hilsen
Jytte C

lisbo sagde ...

Regn på det grønne
Giver sved under regntøj
Fremmed vand drikkes!

Knus fra lisbo