torsdag den 18. oktober 2018

Day 14 : En fin dag uden stigninger til tempel 28, 29 og 30.

En fin og flot dag med vandring i det ganske flade land omkring Kochi, hovedbyen i det andet af Shikokus fire præfekturer. Tokushima var det første præfektur vi besøgte. (Præfektur svarer vel til et fransk departement, altså med mere selvstyre end et gammelt dansk amt.)

Det blev en varm og solrig dag og det var en virkelig fin tur gennem at blandet landskab med landbrug, drivhuse, boliger, fabrikker og mange forskellige marker med kendte og ukendte afgrøder.



Tempel 28 Dainichiji, tempel 29 Kokubunji og tempel 30 Zenrakuji var alle ganske charmerende og venlige. Især tempel 29 var sjovt at besøge, fordi stedet havde besøg af en skoleklasse, der skulle tegne noget fra templet.


Tempel 30 havde en hel væg fyldt med nogle pudsige figurer. Hvad og hvorfor ved vi ikke.


Der var også for en vandrende henro en sjov figur i en stor sten med guld.


Dagen sluttede på en stort hotel med en stort skønt værelse (japanese style) til kun 650 kr. Middagen blev indtaget i hotellets restaurant.


Vi er absolut ved at vænne os til at leve på gulvet, selvom det for så gamle folk som os kan være noget anstrengende, men efter at have spist morgenmaden siddende på gulvet og spisende spejlæg med pinde, var det en stor fornøjelse at indtage aftensmaden siddende på en stol og bruge kniv, ske og gaffel. Desuden var der til menuen en kop kaffe til mig og en kop te til Hanne.










3 kommentarer:

schaila sagde ...

En silkestof-fisk
I rødt, gult, blåt, grønt, lila
Vajer i vinden


(Kærlig hilsen K. og W.)

Jytte sagde ...

Buddhas symbol fod
Nødvendig for fiskefangst
Sikrer god karma


Kærlig hilsen
JytteC

mette sagde ...

Det må da have været skønt at indtage maden uden at sidde sammenkrummet på en lav stol. Var der mon også mulighed for et glas rødvin til maden?
Tror det er godt at I er gået over til sukkerdrikke i stedet for vand fra de der automater så I får noget brændstof til fødderne.
Kh Mette