tirsdag den 6. september 2011

Madrid - 0 km.

Fremme i Madrid efter en fin flyvetur med Spanair, der havde en totalt fyldt maskine fra København til Madrid. Det skyldtes måske lidt prisen, hvis alle betalte lige så lidt som Hanne og jeg ( i alt 1080 kr,) for turen inkl. et stk. baggage.

Vi overnatter på et dejligt hotel "Francisco I", som ligger midt i Madrid lige ved "Sol". Sol er ihvertfald Metro-mæssigt byens centrum. Hotellet virker spritnyt, koster 60€ for et dobbeltværelse med bad og inkl. morgenmad. Det var bare et hotel, jeg bookede via en eller anden hjemmeside, men hvor er det fedt.

Vi har lige spist en dejlig middag på gågaden. Det er mindst 28 grader (eller deromkring). Helt supervidunderligt efter 2 måneder med regn i Danmark. Sådan føles det i hvert fald.

Jeg nåede også at få købt et spansk simkort til min computer og/eller telefon, så jeg kan gå på nettet også når der ikke er trådløst internet, som der eksempelvis er her på hotellet - og naturligvis gratis! Jeg har lige prøvet at få kortet igang, men det er vist ikke så enkelt endda. Mere om det vil nok følge senere.

Men dagen i dag har været et fin begyndelse på turen.

1 kommentar:

Kitajaur sagde ...

Hej I 2 vandre. En god start er jo altid godt og lidt sol og varem til 2 solelskere er jo heller ikke av vejen, så I skal nok klare strabasserne.Tak for hilsnen.