søndag den 11. september 2011

Riolobos - 66 km.

I Canaveral boede vi på et utrolig hyggeligt sted med masser af liv, mennesker, fodbold på storskærmen, god og billig mad og vin. Værelset var småt, men ok, bortset fra at det ligesom alt andet var smeltende varmt om natten. Så vi sov ret lidt, for nu ikke at sige slet ikke.

Vi stod op kl. 6 og fik lidt morgenmad inden vi begav os afsted lidt før halv otte. Det var næsten mørkt endnu, men rigtig dejlig køligt ;-)

Vi havde en fin vandring over et lille pas og pludselig var vegetationen og landskabet helt ændret. Meget mere frodigt, og selv en kilde var der pludselig. Den første (vistnok) siden Sevilla. Den dukkede selvfølgelig op på stien så tidligt, at vi ikke fik nytte af den.

Det næstbedste ved dagen var at det var overskyet, så først de sidste km af dagens 20 var i stærk varme, og vi havde masser af vand tilbage.

Den bedste oplevelse i dag var menneskene i Riolobos. Hold da kæft, hvor har de været søde ved os. Både dem, der hjalp os med at finde vores Casa Rural, og selve værtsparret. Og det meste foregår med meget ringe spansk fra vores side og utrolig mange spanske ord fra den anden. Det fungerer kun fordi de er så fantastisk søde.

Igen i dag så vi helt tæt på store flokke 10 - 12 stykker kæmpestore gribbe. Hanne er meget fugleglad, men gribbenes svæven over vore hoveder var lige for meget af det gode.

Det er rigtig dejligt med de kommentarer, der kommer på bloggen. Vi er meget glade for dem og vi håber I bliver ved. På grund af teknologien, når der ikke er wifi, gør, at vi ikke kan kommentere den enkelte kommentar.


1 kommentar:

jmc sagde ...

Kære begge
Hvilken dramatik. Solstik, manglende vand, og gribbe. Er det de store væmmelige, som vi ser billeder af fra Afrika?
Her er vi også nødt til at stå tidligt op om morgenen, så vi undgår eftermiddagsheden og uvante temparaturer på 23 grader! Sådan var det i weekenden. Og tænk, ingen regn!
Min weekend var i Jan Kjærstads tegn. Kongen af Europa, der blev slugt i et bid. Sikken litterær begavelse, der har noget på hjertet, til eftertanke - og samtidigt en god historie, hvor man til slut tænker "ærgerligt, at den allerede slutter her". Og så fik jeg under læsningen også repeteret musikken fra 1960-80'erne.
Bogen gjorde, at jeg blev sat helt uden for nyhederne.Jeg hørte dog i radioen, at der var dragefestival på Møn, men der var ikke et ord om VM i cykling i Roskilde. Hellere danske drager end handicappede udlændinge.
I går blev der dog også plads i nyhederne til, at Caroline tabte i semifinalen i USA-open.
Politiken her til morgen - valg, valg og atter valg, stort set samme historie igen og igen. Kandidaterne har det svært - kun toppolitikkeren i hvert parti bliver profileret, og på DR følges de konstant alle 24 timer! Person frem for politik.
Ingrid fortalte, at 10året for 11.sept. dog også havde en betydelig placering i TV. På DR med Reimar Bo i centrum! Og billederne af de to fly i de to tårne igen og igen. Tilsyneladende ikke om Bush' katastrofale opfølgning.
Jeg må stoppe her - har et telefoninterview med Gribskov kommune.
Glæder mig til jeres næste beretning
Jørgen