mandag den 19. september 2011

Salamanca (2) - 224 km.

Så har vi holdt en hviledag i Salamanca, og det har været godt både for ånd og krop. Vi har hvilet vores ben og vi er mentalt klare til at gå videre i morgen tidlig.

Som vi også erfarede på de tidligere vandringer, så kommer der en - ikke rastløshed - men "nu må vi videre" over os. Vi har gået meget rundt i det smukke gamle Salamanca, vi har været i den gamle katedral - den "nye" var lukket, vi har drukket kaffe og te og spist frokost og så videre. Fint og dejligt altsammen, men ifølge Hannes pedometer har hun allerede her ved 17-tiden gået 9.700 skridt, så helt slappet af har vi altså heller ikke.

På vores vej så vi mange boghandlere, men denne med en KØ, det var alligevel noget særligt:


Det er vel kun Harry Potter, der kan sørge for det samme i København ;-)

Nu er vi ved at indstille os på næste step: 3 dage til Zamora.

Først 16,5 km. i morgen, så 20 km på onsdag og endelig 32 km, på torsdag, om alt går vel. Vi er ikke så bange for varmen mere. Det har faktisk været så koldt her i Salamanca i dag, at vi indtil ved 2-tiden gik med trøjer på! Vejrmeldingerne for de næste dage har ingen dagstemperaturer over 29 grader, og den forventede nattemperatur i morgen er kun 8 grader.

3 kommentarer:

Pia og Allan sagde ...

Kære Hanne og Jesper

Det er første gang vi er inde og se på Jeres blog og må desværre tilstå, at vi ikke har læst alt hvad I har skrevet endnu. Ud fra det vi HAR læst, kan vi se at I har det godt - det glæder os meget. Vi har stor respekt for at I kan/vil vandre så mange kilometre! Vi er jo udfordret, blot vi er tvunget til at cykle.. GRINER, nej spøg til side.
Herhjemme er der jo VM i cykling pt. og det betyder at rigtig meget af indre by er spærret af for bilister, så vi har cyklet og overlevet den laaange tur fra Østerbro til Langebro... :).

Nu mange kærlige hilsener fra Allan og Pia

jmc sagde ...

Kære begge
Beklager! Vejrudsigten for Zamora siger stigende temperatur fra 24 til 31-32 grader torsdag; så I kan nok lægge trøjen på ny.
Valget. Jeg glemte at oplyse om Indre by, hvor de fleste stemmer gik til:
Radikale 23,5 %
Enhedslisten 19,8 %
Soc.dem 13,6 %
Venstre 13.2 %
SF 12 %
Ganske tankevækkende.
Johanne var den store stemmesluger med langt flest personlige stemmer.

Her forhandles fortsat om regeringsgrundlag, og det synes at kunne trække meeeeget langt ud.

En anden nyhed er at myggen i år har lagt æg i tredje runde, så kolonien var i dag rigeligt 'giftig'. Vådt vejr, godt for myggen og græsset, men så er det vel også sagt. Her fortsat regn og temperatur omkring de 15-17 grader.
Indre by afspærret. VM-cykling. Danmark fik i dag søvmedalje i VM, enkeltstart for ungdomsryttere (under 23 år). Og en anden nyhed er at Medina hader make-up. Så ved I det.
Forøvrigt. Jeg fik i dag at vide fra en forbipasserende i kolonien, at jeg skulle passe på rucola-salaten, som står med fine gule blomster. Frøbærende, og hvis de spreder sig vil hele haven været dækket af Rucola næste år. Så, I behøver ikke at købe nye frø.
Sengen kalder; i morgen fortsat besøg i Rudersdal.
PS hvis I kommer en smut her forbi mangles der personer til at lægge fliser i kajakklubben - ned til slæbebroen.

mette sagde ...

Hej begge to.
Så er vi tilbage fra Rhodos og jeg siger bare nyd varmen mens I har mulighed for det, jeg synes her er frygtelig koldt selv om temperaturen ligger på ca. 15-17 gr. I har jo hørt at her er VM i landevejscykling, men her på Strandboulevarden er man totalt spærret inde, alle mine busstoppesteder er pt nedlagte. I dag skulle jeg til hudlæge på Østerbrogade kl 10 og ved gud jeg måtte ikke engang køre på min cykel på cykelstien langs ruten, heller ikke på fortovet for den sags skyld det fik jeg at vide op til flere gange af nogen utrolig emsige vagter, en af dem forfulgte endda en pige efter at hun var drejet op af en sidegade. Nå, men jeg skal på den igen i morgen da jeg havde taget fejl af datoen og kom en dag for tidlig.
Måske skal du skille dig af med din nye stråhat inden du kommer hjem Jesper, så der ikke komme til at ske det samme for dig som lige er overgået Henrik Qvortrup, han havde sagt i fjersynet at hvis Liberal Alliance kom i folketinget, ville han æde sin gamle hat, det gjorde de jo som bekendt. Så forleden, jeg ved ikke om det var morgen TV eller Aftenshowet, der havde kogt en gammel stråhat som de så serverede for ham og som har jo ihvertfald måtte æde noget af.
Nu må I have en fortsat god tur det lyder som om I bliver i bedre og bedre form, hvad med Hannes vabel den er forhåbenlig ok.
Bedste hilsener Mette