lørdag den 17. september 2011

San Pedro de Rozados - 200 km.

Endelig fremme efter 29 km vandring over en lille bjergryg med en stoerste hoejde paa 1140 meter.

Det er gaaet langt bedre end frygtet, men det var er haard tur, selvom heller ikke varmen var saa slem, som den kunne have vaeret. Den foerste del af turen var meget smuk og afvekslende, men den sidste del var noget flad og ret kedelig og uden megen variation.


Naar jeg engang naar et sted, hvor jeg kan faa min egen lille pc paa nettet skal jeg laegge billeder paa fra de seneste dage inklusive i dag. Indlaegget her er skrevet pa en laant computer paa overnatningsstedet.

Her er så Hanne på de sidste og altid skrækkelige kilometre. Det er som om kilometrene er længere sidst på vandringen, hvor man er træt, ikke har så meget vand tilbage og hvor varmen plager. Om morgenen i køligheden er hver kilometer en svir, og alt ser bedre ud ;-)




Vi er naaet til en lille bitte landsby med et dejligt pilgrimshotel-agtigt sted, hvor vi har faaet et fint vaerelse og her kl. 20.30 endelig skal have noget ordentligt at spise i dag. For selvom vi fik en billig og helt fremragende middag i gaar aftes, saa er der ikke meget ved den idag efter vandringen ;-)

Jeg er ked af, at det har vaeret saa korte og kedelige beretninger de seneste dage, men der har vaeret virkelig elendige telefonforhold, og megen wifi har der ikke vaeret at se.

Nu maa vi se i morgen. Der skulle vi gerne naa de sidste 24 km til Salamanca, hvor vi planlaegger at blive i hvertfald i 2 naetter.

1 kommentar:

schaila sagde ...

Hej dejligt at høre I kommer fremad. Her i Roskilde går det godt .Vi stavgænger (Annelise, Birgitte, Marianne, Lis og jeg) var med motion DANMARK rundt i tirsdags 5 km, det var meget sjovt, jeg vandt et pulsur!.Vi var i Rådhuskælderen med børnene i aftes og fik lækker mad, men vi var alle trætte efter at havde set valg til sent om natten.KH Wolfgang og Kirsten