lørdag den 29. september 2012

Arthez-de-Bearn til Navarrenx i alt 670 km



En lang, våd, sur og hård dag på 31 km i regnvejr uden ordentlige hvil undervejs, fordi alt og alting var pissevådt så vi ikke kunne sidde ned og slappe af! En rigtig sur møgdag, som heldigvis er endt på et dejligt hotel, men hvor vi for første gang var alt, alt for trætte til at kunne nyde maden og vinen.
Vi er bare helt flade lige nu, men glæder os over kun at have mellem 56 og 62 km tilbage fordelt på tre dage i forhåbentligt noget bedre vejr.
Billederne viser os i vores regnvejrsoutfit. Det er ganske rædsomt at bevæge sig i. Man er stort set lige så våd inden under udstyret som uden på. Man ligner en kamel - for nu ikke at sige idiot - og man tænker på, at ens unger i forvejen synes vi er gale, og når vi så tvinges til at vandre i dette udstyr, hvad tænker de mon så?
Billederne er taget af en af de tre søde canadisk/amerikanske damer, vi er kommet til at følges med på vores vej.
29.09.2012 Hôtel-Restaurant du Commerce. Dejligt hotel, lille, men godt værelse. Dejlig middag, men jeg var så træt, at jeg ikke kunne spise op! Det kneb også med at få vinen ned! 114€ for halvpension og 18€ for en flaske vin.

5 kommentarer:

schaila sagde ...

Ja, ja, das ist immer die Frage: WAS SOLLEN DIE LEUTE VON UNS DENKEN?
Und wenn ich mich auch mal als "die Leute" bezeichnen darf, so denken die:
Was sind das für taffe Typen, in der Bedeutung des englischen Wortes tough, also zäh, stark, super. Und auf keinen Fall identifizieren sie euch mit dem Tier, das hinter euch auf der Weide steht. Kirsten's Kommentar: de ser sej ud!
In København hat es heute mittag auch einmal vom hohen Himmel nur so runtergegossen.Nach kurzem Babysitting wollten wir eigentlich zu einer Ausstellung auf Ordrupgård, zogen es dann aber vor, einen drømmekage zu beschaffen und mit Lena, Morten und Jan zu verspeisen, wobei uns Klein-Dagmar fröhlich zuschaute.
Für morgen wünschen wir euch wieder schönstes Herbstwetter und besten Appetit.
Kirowol

mette sagde ...

Fy for den lede, tænk at I gør det frivilligt kunne I ikke have ligget over en dag og ventet på opklaring håber så sandeligt for jer at det kun var i går.
Helt rigtig I ligner et par kameler dog ikke på ørkenvandring.
Forsat god tur.
Mette

jmc sagde ...

Billedet kræver endnu en bemærkning. To pilgrimme,slidt sig en pukkel på. Med foldede hænder, fanget midt i middags-bønnen. Æsel og lam (der ved en fejltagelse er et får?) i baggrunden, fuldender det religiøse motiv og giver associationer til Maria og Josef (i lidt ældre udgave) på vej til Betlehem . Perfekt! Billedet bliver utvivlsomt kåret som årets postkort fra regionen, og det kommende salg af postkortet må kunne financierer næste pilgrimsfærd.

jmc sagde ...

Lige en eftertanke til min association. "Maria": Når hun kunne ordne en jomfrufødsel; hvorfor så ikke en 'graviditet' placeret på ryggen? "Betlehem": I og med der (dengang) ikke var GPS til rådighed, så er det en illustration af, at de havde taget en omvej - til stor glæde for de franske katolikker.

Sakurako sagde ...

enpuklede kameler.
hvorfor havde I ikke regnfrakken nede om jer - og så en særlig regnfrakke til rygsækken - tsk, tsk, havde I nu være i Japan, så havde I fundet en særlig rygsæksregnfrakke - altså som kun skulle udenom rygsækken og så undgå at blive våde.

men sjove ser I ud -især den hvid-prikkede på rød - er Hanne klædt ud som en kamel der har fået mæslinger? eller er det skoldkopper hvor pletterne er hvide og huden rød? ti hi.