mandag den 17. september 2012

Montcuq til Hotel Aube Nouvelle i alt 391 km


Dagens vandring skulle i princippet ikke være mere end 22,5 km i følge mine kilometer beregninger hjemmefra, men andre kilder har sagt 27 og Hannes pedometer viser også 27 km og det var i hvert fald en ganske varm og meget, meget mere anstrengende tur end vi havde forventet.
Det begyndte fint med lidt overskyet og faktisk lidt køligt vejr i morges, da vi startede fra Montcuq lige over 8. Stien gik med det samme meget op fra byen, og der var en del op- og nedstigninger i løbet af de første 14 km til vi nåede Lauzerte.
Her skulle vi for første gang rigtig meget op til byen, der ligger meget højt med en fantastisk udsigt. En virkelig sød by, hvor vi spiste, drak en øl, og nok tilbragte alt for megen tid.
I hvert fald var klokken næsten 14 inden vi kom derfra. Og de resterende kilometre - hvor mange de nu end var - var rædsomme, fordi det var blevet enormt varmt. Vi tror, det var over 30 grader uden at kunne bevise det, men det var varmt! Vi var først fremme ved vores hotel klokken halv seks.
Så lige nu er vi ganske brugte og slidte for at sige det mildt!
Men det har været en flot tur i dag gennem et mærkeligt nærmest tørkeramt landskab. Nogle af majsmarkerne og især solsikkemarkerne set fuldstændig afbrændte ud. Men vi er også kommet igennem vinmarker og store blommeplantager.
På det lidt dårlige foto kan man se de nogle af de flotte druer vi så undervejs.
Det er i øvrigt Kaspers fødselsdag i dag. Så et stort stort TILLYKKE fra den meget varme, men smukke og dejlige Sydvest Frankrig.
17.09.2012 Hôtel-Restaurant L'Aube Nouvelle. Et dejligt hotel med dejligt værelse. Hotellet lå nærmest ude på landet, lige ved en gård. Dejlig middag med god mad og vin. 140€ for halvpension og vinen.

1 kommentar:

Sakurako sagde ...

Hik - så gik der vel sport i at snuppe et par druer histen og pisten - eller kunne man mon købe en klase her eller der? Det ville jo være et godt tilskud til al den vand.