onsdag den 26. september 2012

Aire-sur-l'Adour til Miramont-Sensacq i alt 595 km


Det øsregnede hele natten og vejrudsigten lovede regnbyger hele onsdagen, så vi var lidt bekymrede da vi drog afsted i morges.
Men dagen er gået uden regn! Der var ind i mellem ganske smattet på stierne efter nattens regn, men de op- og nedstigninger vi er udsat for i disse dage, var til at holde ud.
Det flotteste på dagens vandring var synet , af Pyrenærene, der ligger store og mægtige mod syd. De synes, at være kommet meget tættere på siden vi så dem sidst.
Jeg har lagt et billede på, hvor man med lidt god vilje kan se dem under skyerne og over hustagene i Miramont-Sensacq.
Det mærkeligste ved turen i dag er, at vi overhovedet ikke så vinmarker, kun tårnhøje majsmarker! Og ind imellem kan det blive lidt trivielt at vandre i, når man ikke kan se noget andet end vejen eller stien foran sig.
26.09.2012 Chambres d'hôtes La Maison du Bos. Endnu et af vores yndlingssteder: et smukt restaureret gammelt hus med gode værelser og dejlige omgivelser. Dejlig mad tilberedt af Corinne, igen en der holdt af at lave god mad. 96€ for halvpension.
Deres chambres d'hôtes var optaget i en bog om dejlige chambres d'hôtes i Frankrig. Måsek skulle man anskaffe sig den, hvis man køret rundt i Frankrig i bil. Bogen er skrevet af Marie-Dominique Perrin "Chambres d'hôtes secrètes" og udgivet på Hachette, vistnok i 2011.

1 kommentar:

Sakurako sagde ...

Majsmarker- så fik I jer vel en omgang popkorn? ha ha. eller blot ristede majs med smør på. uhm.... det skulle jo heller ikke gå op i druk det hele.