torsdag den 13. september 2012

Cajarc til Limogne-en-Quercy i alt 299,7 km

Jeg har skrevet en længere blog på min telefon, men der er intet internet her, så den må vente. Derfor bare denne korte blog om en lang regnfuld dag med regnhat, rygsæk overtræk og regnslag.

Det kunne have været en sjovere dag, men også en langt værre.

1 kommentar:

jmc sagde ...

Hjemkommet fra Esbjerg, og hvilken fryd. For det første; den daglige glæde over at åbne min nye lyn-hurtige PC, uden at sende den kraftige eder lige i hovedet, og nærmest brøle "Kom nu for helvede",som min gamle PC måtte lide under at høre. For det andet; at blive mødt af en hel stribe blog og billeder. Lang tids underholdning. Det er interessant, at den danske tradition med at tale om vejret, har fulgt jer til Frankring. Først læser jeg: "Det er lummert, vi håber på torden og regn". Dernæst når regnen kommer,puha. Men det er naturligvis en forståelig optagethed, da vejret jo er jeres nærmeste nabo og daglige følgesvend. (Her, i Esbjerg" var det forøvrigt rigtig koldt i morges, og jeg savnede mine handsker. Men op på dagen behageligt, og med sol hist og her).
Også dejligt at læse om jeres andre oplevelser - væggelus, spændende personer på ruten, franskmænd, der gerne taler engelsk (brud på mine fordomme!, mad og overskridelsen af danske "regler" for ordentlig omgang med alkohol.
På arbejdet mødte jeg i dag den sidste af mine kolleger, som jeg ikke tidligere har mødt. Et meget vidende person; lige efter min smag. Jeg fik hans bog "Danske skibsforlis siden 1970", som jeg fik læst det meste af på vejen hjem. En bog for nørder, men usædvanlig grundig, velskrevet, og yderst interessant. Parallelt og lige så spændende som de gamle grønlands farers beretninger; så kender Jesper bogens kvaliteter.

Jeg har ikke fulgt med i verdens begivenheder de sidste par dage, så herom kan jeg ikke berette noget.
Derfor slut for i dag.