lørdag den 1. september 2012

Le Chier til Saugues 41,5 km


I dag har vi ifølge "planen" kun gået 18,7 km, men ifølge en ny tynd Michelin guide vi har købt, har vi gået 23 km og ifølge Hannes pedometer har vi gået 22,1 km. Ifølge vores kroppe har vi nok gået 50 km. Det var nemlig en rigtig hård dag igen i dag.
Hård på en anden måde end i går. Idag regnede det heldigvis ikke, selvom det så truende ud. Til gengæld blæste det skide koldt og vi gik afsted kl. 9 i 6 graders varme! Men vi er jo også oppe i 1000 meters højde.
Det var en meget, megt smuk og afvekslende tur med flotte landskaber, som vi så mere til i dag end i går.
Men turen var hård, fordi vi efter starten i 1034 meters højde i Le Chier skulle ned til 599 meter i Monistrol d'Allier, og så op igen til 1103 meter, inden vi sluttede af i Saugues på 960 meter.
Vi er lidt flade, men også glade over dagens tur.
Iøvrigt fandt vi ud af, at Michelinguiden markere dagsetappen med en lille farvet mand. Og dagen i dag var med en rød mand, mens turen i går var en orange mand. Etappen i morgen er markeret med en grøn mand. Vi håber, det betyder at vi er mindre flade ved aftenstide. Vi tror, og håber desuden på at vejret langsomt skulle blive bedre.
Dagens billede er en udsigt over Monistrol d'Allier.
1.9.2012 Hotel-Restaurant la Terrasse. Et rigtigt dejligt hotel, hvor vi for første (og desværre eneste) gang fik fine dejlige badekåber med i købet! (147€ for halvpension og en dejlig flaske vin til middagen).

Ingen kommentarer: