tirsdag den 25. september 2012

Nogaro til Aire sur l'Adour i alt 576 km


En af de længere vandringer: 28 km, men i dejligt overskyet vejr og behagelig temperatur. Og så var der flat et langt stykke. Det får vandringen til at glide lettere ned
I dag så vi igen Pyrenæerne! Dennegang noget tættere på og vi er kommet så meget længere ned, at de virker voldsomt høje og flotte. Det var igen et dejligt syn.
Vi så også nogle af de flotteste vinmarker og vi vandrede mange kilometre mellem majsmarker, hvor majsen var så høj, at vi knapt anede, hvor vi var. Man kunne nemt blive væk her. På billedet man ser hvordan.....
Vi har vist ikke fortalt om hvordan vi - for det meste - spiser frokost. Men vi har købt noget pølse og noget ost, og så køber vi hver dag på vej ud af den by vi har overnattet i et 'baguette' eller andet lækkert brød til godt 1 € eller 7,50 kr.
Det er stort set altid muligt at købe brød et eller flere steder, selv i den mindste flække, for brød kan man ikke tage fra franskmanden. Bare tænk på 1789!
Omkring 12-13 tiden finder vi så et sted at spise. Helst med bord og bænke. Dem er der faktisk en del af på denne vandring. I Spanien var de en stor sjældenhed.
Men altså en dejlig fransk pølse, ost, brød og vand, så har vi en super frokost. Måske suppleret med et æble.
Nu har vi kun en uges vandring tilbage. Vi har reserveret værelse alle dagene på hotel eller chambre d'hotes, så de enkelte dagsmarcher er også klare. De går fra 16 til 29 km. Vi glæder os til den resterende uge, men også til snart at vende hjem.
25.09.2012 Hôtel Le Relais des Landes. Dejligt ret nyt hotel, men ingen mad, så vi måtte over broen til byen for at få middagsmad. 86€ for værelset.

Ingen kommentarer: