fredag den 14. september 2012

Cajarc til Limogne-en-Quercy i alt 299,7 km (igen)


En dag hvor vores hatte, rygsækovertræk og regnslag kom rigtig godt i brug: tre timers vandring i regnvejr. Selvom regnen frisker og alting på markerne og i skovene dufter, er det alligevel lidt surt at vandre i regnvejr. Under regnslaget er man eksempelvis ligeså våd af sved og kondens som man er våd af regnen udenpå.
Det er en af de dage, man overvejer fornuften i projektet, men så når vi alligevel frem til en lille hyggelig by, Limogne-en-Quercy, hvor vi fik en Leffe med en af de søde franskmænd, Bernard, som vi er stødt på fra tid til anden. Det er hans glas, det tredje på billedet.
Vi bor på et dejligt Chambres d'hotes og vore søde canadensiske med vandrere bor her også. Der er to værelser til leje. Desværre stopper de nu deres vandring - i hvert fald for en tid - da Mary-Jo's ene fod er i en ganske slem forfatning. Hun bliver nødt til at søge hvile for foden. Hun har vist gået en dag eller to for meget på. Vi håber det bedste for dem.
13.09.2012 Chambres d'hôtes Catherine Mirande var et dejligt sted at bo, men det var tydeligt, at værtinden ikke rigtig gad lave mad. Det var ikke spændende. Vi betalte 89€ for halvpension.

2 kommentarer:

schaila sagde ...

Oh ja, der Herr lässt es regnen über Gerechte wie Ungerechte. Da werden die Pfade der Tugend weich und rutschig, und den Wankelmütigen überkommen Zweifel an seinem Tun. Doch da kommt ein glaubensstarker Pilgrimsbruder des Weges und zerstreut die Zweifel bei einem Glas dunklem Leffe. Das gibt Kraft und Stärke und vertreibt den Diabolos. Sagt dies der kanadischen Weggefährtin. Und wenn kein Leffe zur Hand ist, so tun auch andere verwandte Stoffe ihre segensreichen Dienste.
St. Ib führe euch sicher auf nassen Pfaden, und der Herr lasse die Sonne wieder über euch scheinen.
Das rufen euch zu
K und Dabbelju von der Nummer 80

jmc sagde ...

Jeg fik skrevet en kommentar, men som blev slettet ved en fejl (tror jeg)! I dag viste vejret tænder, kold og let regnfuld.
I skal i dag have nyheder (hvis I ikke allerede kender dem via mobilen??). Rød blok står til en mandat tilbage gang på 14 mandater. SF, ny formand endnu intet sikkert, men Astrid Krag sandsynligvis i sadlen. Hermed 4 kvindelige ledere i rød blok, og mænd i alle lederstillinger i blå blok. Tankevækkende. SF dårligste vælgertilslutning i 30 år: 5,7 %.
Voldsom uro løber som en ild i de muslimske lande, angiveligt grundet harme over amatørfilmen "Innocence of Muslims". Angreb mod amerikanske ambassader, selvom Hillary Clinton klart har udmeldt, at filmen er ulækker og forkastelig. USA synes på ny at have hjulpet de forkerte til magten a la tidligere Afganistan.
Jeg har nu fået regnskab og bilag fra Solvang, og skal i gang med granskningen. Jeg så gerne dig ved min side, det bliver utvivlsomt interessant - men arbejdet skal være afsluttet inden i kommer hjem.
På gensyn i morgen
PS - jeg skriver de to ord men bliver efterfølgende ledt over til at jeg skal oprette en blog! Og kan ikke komme videre. Ikke oplevet før

Så fik jeg at vide, at der opstod en intern fejl ved levering af min meddelelse om bloggen
.