fredag den 14. september 2012

Limogne-en-Quercy til Mas de Graniou i alt 326,7 km


En flot og dejlig dag med et totalt anderledes vejr end i går (tordag den 13.9.12). Sol, lidt vind, ikke for varmt, ikke for koldt og et fantastisk Chambres d'hotes ved slutningen af vandringen.
Det var ikke et værelse vi fik, men nærmest en suite: soveværelse og salon og et kæmpebadeværelse med badekar (nedsænket) og fantastisk bruser. Billedet yder ikke rigtig suiten retfærdighed.
Det er en vigtig ting: et godt badeværelse! For noget af det bedste ved vandringen er badet, når man er nået frem. Det er helt vidunderligt at få vasket sveden og støvet af kroppen og skifte til noget andet end det, man (som i dag) har gået 27 km i.
Dagens vandring var lang, men behagelig. Den gik uden større stigninger eller fald gennem et smukt, men ret øde landskab. Det var på samme tid lidt ensformigt og dejligt, for stien var en gammel romersk vej: Cami Ferrat, som går mellem stendiger og træer, så der ikke er megen udsigt, men til gengæld skygge.
14.09.2012 Chambres d'hôtes Mas de Graniou. Et superdejligt sted. Smukt, smagfuldt og lækkert indrettet. Vidunderlig mad og et fantastisk hyggeligt middagsmåltid. Igen et sted, der virkelig kan anbefales! 110€ for halvpension.

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Kære vandrene venner.

Nu har jeg endelig fået læst på Jeres blog og det glæder mig at læse alt det i oplever på Jeres vej. Hanne, hvordan fik du dog Jesper med i kirke?? Smiler. Det er dejligt at I også har billeder på Jeres blog. Jeg kan se at I er godt opdateret på nyheder herhjemmefra, men jeg kan oplyse at der også er snak om at Ole Sohn måske bliver offer i en ministerrokade som ventes at finde sted i oktober. Vi rejser til Paris imorgen lørdag og skal være der til torsdag, så det er dejligt at læse om deres skønne mad og at de er venligt stillet overfor det engelske sprog.

God vind på Jeres videre færd. Vi tales ved.

Kærlig hilsen

Pia