tirsdag den 11. september 2012

Decazeville til Figeac i alt 251,2 km


En lang vandring: 28,5 km på godt 9 timer inkl pauser. Det var en varm tur, men varm på en anden måde end i går, fordi solen egentlig ikke skinnede så meget, men lå bag et skydække, der hele tiden truede med at bryde ud som torden og lyn. Det var enormt lummert. Nu håber vi bare, at hvis det bliver til noget med tordenen, at det så bliver i nat.
Figeac er ligesom Conques den diametrale modsaetning til Decazeville. Smuk og køn og fuld af mennesker og liv.
Vi tog afsked med vores vandreklub fra Alsace i den utroligt store og flotte (men spartanske) kirke, hvor vores alpehornist gav nogle numre. Det var ikke så flot som i Conques, men her fik jeg er par billeder :-)
Vandreklubben havde bare været på Chemin St. Jacques i en uge og tager hjem i morgen. Vi fortsætter i morgen til Cajarc 30 km væk.
Vi har det forøvrigt godt, er ved godt mod, spiser nok for meget for sent om aftenen og glæder os over alle de forskellige kommentarer vi får med på vejen. Desværre er det for lidt internet, og for lidt overskud til at kommentere kommentarerne. Men vi er virkelig glade for dem og håber bare på flere.
11.10.2012 Hostellerie de l'Europe var et fint sted med god mad og vin til 133,20€.

1 kommentar:

schaila sagde ...

Ja, ja, ich sehe, der Herr hat euch auf rechten Wegen weitergeleitet hin zum frommen Ziel. Und auch die Kirchlein links und rechts am Wege verschmäht ihr nicht. Ja, mit anderen frommen Pilgern betretet ihr sogar größere Kirchenräume, größer gar als jenen in der heiligen Stadt Roarskilde (gibt es sowas?), um mit Andacht und Inbrust einem Cherubim mit Posaune zu lauschen,welche zufällig die Form eines Alphorns hat. Dadurch dass ihr so prosaisch den Transport dieses Geräts beschreibt, habt ihr allerdings meine schöne Illusion von dem über Berg und Tal wandernden frommen Elsässer mit seinem auf den Rücken geschnallten 4m langen Alphorn zerstört. So ein Ding bis nach Compostela zu tragen, brächte sicher einen Sündenablass von 2000 Jahren Fegefeuer.
Der Herr sei mit euch und bewahre eure Füße vor Blasen und Ungemach.
Es grüßt
ein Hornist mit seiner schon sanft schlafenden Pianistin