søndag den 16. september 2012

Domaines des Mathieux til Montcuq i alt 370 km

En varm tur på godt 27 km gennem et relativt fladt landskab med små op og nedture, der lige kan tage pusten fra en, og få sveden yderligere igang.
Det var i princippet ikke en særlig svær tur i dag, men vi er alligevel lidt flade. Vi ER ikke længere så gode til det med varmen. Den trækker virkelig tænder ud på os. Det er nok alderen ;-)
Det er et lidt mærkeligt landskab vi har gået igennem. Det virker som om der kommer meget lidt regn her. Der ser meget afsvedet og tørt ud alle vegne. Og jorden er meget stenet og meget hvid af (måske) kalk. Der er store arealer med helt sorte solsikkemarker. Det ser helt forkert ud.
Vi har kunnet finde trådløst internet de fleste steder, men desværre ikke på værelset, men kun i et eller andet fællesområde, hvor man hverken har fred eller ro til at læse eller skrive. Derfor er det lidt svært, selvom det er en ikke trættende dag at få svaret og kommenteret på kommentarerne.MEN vi er utroligt glade for dem alle. Tak for det!
16.09.2012 Hôtel-Restaurant du Parc lå ret langt fra Montcuq centrum, men lå dejligt. Lille værelse, men dejlig middag. 107€ for halvpension.

3 kommentarer:

schaila sagde ...

Heissa! Mit Siebenmeilen-Stiefeln geht's jetzt in die Etappen der letzten zwei Wochen. Locker mal eben 27 km, das ist nicht von "Ringsted" und schlechten Eltern! Und was tut sich hier? Nach einer Woche, in der in meinen 3 Musikgesellschaften jeweils 4-mal zu Lumbye's Champagnegalop - ganz wie es sich eigentlich gehört - richtige Korken knallten, gab es gestern ein Familientreff zu meinem 70., avec the same procedure. Das wäre also geschafft. Ja, da muss man durch. Morgen früh kommen dann für mindestens 2 Wochen die Handwerker und machen das Bad unten rundum neu. Mit Fußbodenheizung und Wanne!! Also jenem Badefass, das ihr in diversen Hotels so schätzen gelernt habt. Wie heißt es in einem deutschen Schßüttelreim:
Ich steige in die Badewanne,
dass ich den Schmerz der Wade banne.
In diesem Sinne wünschen wir euch in allen restlichen Hotels, Herbergen und Suiten geräumige Wannen mit goldenen Wasserhähnen und schäumenden Fichtennadelölbadezusätzen. (Ja, ja, ein klein bißchen Deutschlektion muss neben allem Englisch, Französisch und Franglais schon sein, denn wie man liest, trefft ihr ab und zu auch auf gottesfürchtige deutsche Pilger.)
Sankt Ibs Segen sowie Sonne auf eure Sonnenhüte !!
K. und W. vom scharfen Hede-Eck

Sakurako sagde ...

Varmen - slår mange ud, men hvis I ikke er så gode til den, skyldes det så ikke mere - at I drikker for lidt af det i løbet af dagen og fordi I så drikker vin om aftenen, ikke får fyld depoterne op?

Man drikker måske ikke så meget, som man burde - af frygt for at der er flere kilometer til det nærmeste rigtige toilet?

Sakurako sagde ...

Er der mon historier, for hver by I kommer til - som passer med den strækning i går? historier om pilgrimme, som havde syn, eller som døde undervejs eller som ... ja hvad ved vi?
og så går I fra det ene Eventyr land til det andet - Der er helt klart hentet inspiration til WOW - fra Frankrig - tænk hvis man sådan bare lige kunne tegne nogle af de steder I vandrer.