onsdag den 26. september 2012

Et par billeder fra onsdag 26.9.2012

Det første viser Hanne med hat købe brød her til morgen i et lækkert bageri med masser af kager.

Det andet viser det smukke chambres d'hotes vi bor i idag.

6 kommentarer:

schaila sagde ...

Guten Morgen!
Die beiden Fenster oben rechts gehören sicher zu eurer Suite. Einer von euch hat die Fensterläden schon ein klein bisschen aufgemacht, um eben mal zu erkunden, ob die Sonne scheint und sich das Aufstehen lohnt. Aber ja! Es lohnt sich. Blauer Himmel. Und der Laden des Bäckers und Konditors ist lichtdurchflutet.
Warum nur hält Hanne sich so weit entfernt von den Sahnetörtchen? Hat sie doch nicht nötig! Und im übrigen lauft ihr das im Laufe des Tages spielend wieder ab.
In diesem Sinne: Lasst Schmackhaftes nicht links liegen. Der Einstieg in die Pyrenäen erfordert sicher noch einige Reserven.
Gruß
Kirowol

jmc sagde ...

I kender bogen "Hvor er Holger?" Jeres billede egner sig til bogen - jeg måtte have læsebrillerne på, men så fandt jeg også Hanne. To dejlige billeder; de giver en dejlig introduktion til og forståelse af hvorfor I nyder det.
Her er der ikke noget at nyde - vejrmæssigt. Regn hele dagen og småkoldt. Jeg er ved at pakke kufferten og skal til konference de kommende to dage.

schaila sagde ...

Ja, jmc hat Recht. Ein wahres Sauwetter heute hier. Die Fensterläden hätte man sofort wieder dicht machen können. Aber schon um 7 standen bei uns die Handwerker auf der Matte.

Sakurako sagde ...

Håndværkere - ja - det kommer tidligt... også hos os - og laver tag- de har næsten haft godt vejr til det i den forløbne uge, men i går....

og så kagebilledet - det ligner, at der straks kommer en ufo med en grøn marsmand ind og stjæler kagerne -lyset er på vej - og så godt som kagerne ser udm. uhm....

GMP sagde ...

Kære Hanne og jesper.

Så fik jeg fanget linket og nyder lige at nå at følge jer et par dage endnu.
Lyder til at I er ok, nyder de sidte vandringer, men også at I glæder jer til at komme hjem.
Vi glæder os altså også til at I kommer hjem. Ønsker jer pøj pøj med vejret, tilsyneladende skulle det vær enogenlunde der ned hos jer, men med bjergene i nærheden, er det nok ikke lige til at forudsige helt.
Knus og glade tanker fra
Gittemay

mette sagde ...

Kunne I virkelig modstå ikke at købe bare en lille bitte kage, det var aldrig sket hvis det havde været Flemming som skulle købe brød.
Tak for armbåndet Jesper, jeg havde det på i Tivoli dagen efter der er ikke noget specielt held ved det, det lykkedes mig at trykke et par ribben i Odinsexpressen, hold op hvor det gør nas, det er anden gang så den skal jeg aldrig mere op i, men armbåndet er jeg glad for.