lørdag den 1. september 2012

Le Chier til Saugues 41,5 km (igen, igen)

Stierne og afmærkningerne på GR65 Chemin de St. Jacques, som vi følger er fantastisk gode. Det er næsten umuligt at gå forkert. Selve stierne er der også ofret masser af kræfter på. De går stort set uden om almindelige veje. Kun de allermindst befærdede veje kan stien sommetider følge.

Men nogen gange er det også stier som på billedet. Så skal man tage sig i agt for ikke at falde eller støde tæerne. Uden vores vandrestave havde vi ikke kunnet. Klare en tur som den vi har vandret idag.

2 kommentarer:

Kasper sagde ...

Man bliver jo hel forvendt med så mange opdateringer på en dag :-)

Godt at høre, at i rigtigt er i gang (selvom jeg stadig synes I er lidt sindsyge.

/Kasper

jmc sagde ...

Det var næsten som at få et Kinderæg. Hele tre - men ingen fra søndag!? Det tog tid at komme forbi billedet med ostene. Det gav desuden association til sangen i Sebastian's Skatteøen -
Tekst og billeder viser ellers, at I burde psykologisk re-undersøges for galskab - her er jeg ganske enig med Kasper.
Herfra er der fortsat ikke meget at berette - med mindre at I vil have side op og side ned om de forskellige oplæg til Finanslov: bla-bla-bla. Vejret er fint her, men efterårskoldt om aften/nat. I dag forsøgt mig med hjemmelavet ketchup. Det står lige nu og trækker - så bedømmelsen må vente lidt. Det er i blandet honning, så jeg er spændt.
I morgen Esbjerg, og så tilbage til løsning af oversprings-handlingerne: APU og Regionstog.
Ha' det fortsat godt