torsdag den 6. september 2012

Saint Chely d'Aubrac til Espalion 154,7 km i alt

En god og anstrengende vandringsdag, og nu i korte bukser!
I dag gik vi igen omkring 500 meter ned, så vi nu er i 342 meters højde imod godt 1300 meter for to dage siden. Det betyder, at landskabet, vegetationen og temperaturen er ændret helt.
Vi er i en ret stor by, Espalion, men heller ikke her er det til at finde noget ordentligt trådløst internet. Hele byen emmer nu også af middelalder. Vores Hotel Moderne er dog nok fra 1800-tallet med små teknologiske ændringer, hvor i blandt lydtætte vægge ikke er med.
Dagens vandring bestod ligesom af to etapper. Den første fra Saint Chely d'Aubrac til Saint Come d'Olt på godt 16 km og så yderligere 6 km til Espalion. De sidste km var - som sædvanligt - de værste. Ikke mindst fordi vi kom til at tage den "høje" rute, der var 3 km længere end den "lave" rute. Surt, men det er som det er, og det bliver som det bliver.
Det er nu blevet rigtig dejligt varmt. Både fordi vejret virkelig er skiftet, og fordi vi er kommet  1000 meter længere ned. Vi ser andre planter og andre fugle end på de første dage. Landskaberne er fortsat utroligt smukke, men meget mindre rå end for et par dage siden.
Jeg håber i morgen, at vores overnatningsby kan levere bedre internet, så jeg kan lægge lidt billeder på bloggen. Tak i øvrigt for de kommentarer vi har fået.
6.9.2012 Hôtel-Restaurant Moderne, som var gammeldags, men ok. (99,80€ for halvpension).

4 kommentarer:

jmc sagde ...

Nu er det på tide med lidt nyt herfra i overskrifter. Først det traditionelle: Vejret. Kommende dage udsigt op til 24 grader. Hva' siger I så!
Flexlån1 rente, ny rekord: 0,38%
Den nye randzone (miljø)lov, jordbrugsdyrkning ændret fra 3 til 10meter fra vandløb. Voldsomme protester fra landmændene - Flere er direkte lovlydige; pløjer i dag næsten helt ud til kanten. Fy, siger politikerne.
Spindoktor Peter Arnfeldt anmeldt af politiet for læk, selvom Kommissionen fortsat arbejder. Årsag: Forældelsesfrist i sagen lige om hjørnet.
Michelle Obama - denne smukke og stærke kvinde, må være oplagt kandidat som præsident efter Obama.
Fik jeg tidligere sagt (?), at den hjemmelavede ketchup blev lidt for sød.
Hvad mere? Meget mere! Ved ikke hvad. I dag ikke noget om galskab :-).
Vi får meget nøjagtige angivelser om jeres turlængder (skridt og kilometer,imponerende,især når man ved, hvor anstrengende det er at gå op og ned). Det er dog svært at følge med. På næste tur må I på blog-forsiden have indbygget en blinkende, stiblet linje i landkortet, så man dagligt kan se hvor langt I er nået.

jmc sagde ...

I får lige en breaking news. Villy Søvndahl går af som formand, men fortsætter som udenrigsminister. Der er ikke peget på afløser.

Sakurako sagde ...

hvem var den helgen Saint chely D'aubrac - hvad er han/hun kendt for? en brønd, et mirakel? og Espalion - hvad ligger der i navnet der - er det en fransk version af espadrillios? tihi -er der meget forskel på de lokale retter i møder ? får I taget opskrifter med hjem. det er jo en god måde at samle nyt på.

Kasper sagde ...

Den idé med at samle lokale opskrifter er da ret god. Det er jo næsten til en blog i sig selv :-)

Faktisk er her en opfordring til at I poster nogle billeder af jeres mad :-)